top of page

Over ons

Waarom de naam Azure Facilities? De azuurblauwe kleur is rustgevend en verfrissend en associeert men met reinheid. Ook staat azuurblauw voor verantwoordelijkheid, vertrouwen en loyaliteit; drie belangrijke bouwstenen van iedere sterke relatie en precies hetgeen wij overbrengen aan onze gewaardeerde klanten.

ONS VERHAAL

Expertise, mensen, innovatie en duurzaamheid laten samensmelten op een zeer bewuste wijze

Dát is het doel, waar Azure Facilities als facilitair dienstverlener sinds begin 2023 aan werkt. Hoe dat eruit ziet in de praktijk? Ons bekwame team bestaat uit gecertificeerde professionals en vormt de ruggengraat van Azure Facilities door zich dag in, dag uit sterk te maken om uw pand brandschoon te houden. Hierbij gaan mens en milieu hand in hand.

Door namelijk uitsluitend te werken met ecologische en afbreekbare schoonmaakmiddelen bent u niet alleen verzekerd van een brandschone pand, maar ook van een chemicaliën-vrije pand. Uiteraard wel zo milieuverantwoord én prettig en gezond voor de mensen, die er hun activiteiten komen uitvoeren.

Daarnaast bieden wij u door middel van ons flexibele schoonmaakschema's een excellente service op maat aan. Ziet u graag dat wij uw pand doordeweeks overdag schoonmaken of bijvoorbeeld 's avonds in het weekend? Het kan allemaal. Controles hierop doen wij periodiek, waardoor wij u 100% kwaliteitsgarantie bieden.

Graag horen wij wat uw specifieke wensen en behoeftes zijn, zodat wij aan de hand van persoonlijke, heldere en transparante communicatie deze kunnen realiseren voor u. Neem dus vandaag nog contact met ons op.

"Azure Facilities gaat verder dan alleen schoonmaken: we elimineren onrust en we verwelkomen energie, ontspanning, creativiteit, concentratie, controle en een glimlach bij de gebruikers van uw pand."

bottom of page