top of page
Schoonmakers.jpg

Onze mensen

Ook wel het hart van onze bedrijfsvoering en het visitekaartje voor onze klanten. Het betreft échte vakmensen, die iedere dag weer het verschil weten te maken. We zorgen er dan ook graag voor dat zij hun werk zo gezond, prettig, veilig en optimaal mogelijk kunnen uitvoeren.

Hoe dat eruit ziet in de praktijk? We leggen de focus op ergonomisch werken door ergonomische hulpmiddelen in te zetten en we plaatsen dagschoonmaak op de voorgrond. Dit brengt niet alleen een hoop voordelen met zich mee voor onze medewerkers zelf, maar ook voor onze klanten. Ook op duurzaam vlak behalen we er veel winst mee.

Ergonomische hulpmiddelen

Schoonmaken is en blíjft mensenwerk. Dankzij ergonomische hulpmiddelen verlichten we niet alleen de lichamelijke belasting van onze medewerkers, maar we voorkomen ook dat zij op de lange termijn het werk niet meer goed kunnen uitvoeren.

Dagschoonmaak

In de schoonmaakbranche maakt men voornamelijk schoon in de ochtend- en avonduren. Echter brengt óók dagschoonmaak verrassend veel voordelen met zich mee. Voor onze medewerkers en voor u:

 

  • Onze medewerkers maken beter schoon op maat, doordat er overdag veel activiteit plaatsvindt in een pand. Zij doen dan wat nodig is, op het moment dat het nodig is. Oftewel, meer flexibiliteit.

  • Onze medewerkers krijgen een gezicht en maken echt onderdeel uit van uw bedrijfsvoering. De gevolgen zijn een betere band, communicatie en aansturing.

  • Bij ziekte of afwezigheid is er gemakkelijker vervanging te vinden.

  • Onze medewerkers maken sneller een praatje met degenen in het pand, met meer erkenning en waardering als gevolg.

  • Overlast door bijvoorbeeld stofzuigers beperken wij, dankzij nieuwe geruisloze technieken.

  • Beveiligers hoeven sleutel- en alarmprocedures niet te delen.

  • Het licht en de verwarming kan eerder uit.

Een hoop (financiële) voordelen dus, al biedt dagschoonmaak natuurlijk niet voor iedereen een uitkomst. Maatwerk qua planning is en blijft dus van belang.

bottom of page