top of page

Duurzaamheid

Duurzaamheid stroomt door de aderen van ons bedrijf. Zo proberen wij er zoveel mogelijk voor te zorgen dat mens (people), milieu (planet), en economie (profit) in balans zijn. Ook wel de triple-P-benadering genoemd. Bij Azure Facilities realiseren wij dit door maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Door nauw samen te werken met leveranciers en klanten, die duurzaamheid óók hoog in het vaandel hebben zitten, dragen wij bij aan een betere wereld.

People

Het werk dat onze medewerkers verzetten, vraagt veel op fysiek vlak. Om hen te ondersteunen, zorgen wij voor ergonomische hulpmiddelen. Denk aan een microvezeldoek om wringen te voorkomen of een mop met telescoopsteel. Naast ergonomische hulpmiddelen geven wij voorlichting over een juiste werkhouding. Niet alleen draagt dit bij aan een prettige werksfeer, maar ook zorgen wij hiermee dat het ziekteverzuim vermindert. Wat tevens bijdraagt aan een prettige werksfeer, is dagschoonmaak. Onze medewerkers komen zo overdag veel in contact met mensen, die op dat moment aanwezig zijn in een pand. Dit zorgt voor een positief effect op hun gemoedstoestand en werkprestaties. Voordelig dus voor álle partijen.

Planet

Hebben we het over planet, dan vinden wij het belangrijk om ecologische schoonmaakmiddelen te gebruiken. Veilig voor onze medewerkers om mee schoon te maken, maar uiteraard ook prettig voor de gebruikers van uw pand. Een gezonde omgeving voorkomt immers irritaties en luchtwegproblemen, aangezien er geen giftig residu achterblijft. Benieuwd naar alle voordelen van onze schoonmaakmiddelen en waarom wij kiezen voor een circulaire schoonmaak? Lees dan verder op de pagina over onze schoonmaakmiddelen.

Profit
bottom of page